Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om rondeller och statyer

Svar till "Inte lika positiv...": Vill bara förtydliga att det är tack vare rondellerna från Österbågen till Hemlingby som trafiken inte stannar upp. Jag vet inte om det är möjligt att få plats med rondeller på Fältskärsleden, men det skulle behövas. Din idé med en jordhög vid bussgatan genom Öster är säkert bra, likaså en väg mellan Alderholmen och Näringen. Alla idéer är bra. Den ena idén föder den andra.

Positiv

Det går en våg av rivningsraseri mot statyer genom världen och Sverige. Det gör mig ledsen. Statyerna är en mycket viktig del av vårt samhälle och berättar i många stycken vår nations historia. Talibanerna rev och förstörde historiska platser i Mellanöstern och idioter förstörde Zlatanstatyn i Malmö. Folk som skriker om att riva statyer är inte ett dugg bättre talibaner och idioter. Rasism och andra orättvisor måste bekämpas i god demokratisk ordning.

Karljansa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare