Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Rörberg, politik och Malmö

Gävle kommun kan spara 200 miljoner genom att bevara Rörberg med dess invånare. Det är pengar som kan satsas på mer nödvändiga behov, skola, omsorg etcetera.

Seadke

Sakta börjar socialdemokratin verklighetsanpassa sig. Det skjuts, sprängs, våldtas, misshandlas och rånas här och där varje dag. Sakta börjar socialdemokraterna öppna sina ögon och se verkligheten som den är. Man kan inte längre leva i en fantasi om välfärd som inte längre finns. SD kommer att nå över 50 procent före nästa val med den usla regering vi har i dagsläget.

DDT

Vad är det som diskuteras ute bland ”vanligt folk” i dag? Jo, det är långa köer till sjukvården, kvalitén i skolan och äldreboenden. Men vad diskuterar de i riksdagen? Bara käbbel för att använda statsministerns egna ord. När man lyssnar på debatten i riksdagen så är det bara pajkastning. Regeringen skyller på gamla alliansregeringen som avgick för fem år sedan. Varför har man inte gjort något åt det och ändrat de fel de som gjordes? Nu är S upprörda över att SD ökat i opinionsundersökningen. Är det någon som förvånad så räck upp handen.

Stiganders

De stora problem som finns i Malmö och som nu drabbar övriga Sverige är lätt att rätta till. Ge tillbaka Malmö till Danmark då danskarna tycks kunna hantera kriminaliteten mycket bättre än makthavarna i mellanmjölkens land.

Aol

Vad har det blivit av Sverige och svenskarna? Vi ropar högt om integration. Samtidigt låter vi en muslimsk friskola bygga in sig bakom ett plank. Har de lokala politikerna somnat för gott? I Sigtuna rymmer en fånge på permission från tre fångvaktare och försvinner. Slutligen kan man inte utvisa terrorister för det blir synd om dem hemmavid. Man tror man bevittnar en komisk nyårsrevy, live.

GH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare