Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Runebergsvägen, buskörning i Valbo, utvecklingssamtal och Easy Park

Kaosgatan Runebergsvägen: Klockan 12.15 den 5/9 såg det ut så här (se bilden ovan).

Maktlös

Svar till "Sömnlös Valbobo": Väldigt bra inlägg. Jag är också en av de sömnlösa och hoppas verkligen att jag och alla andra slipper att höra buller varje natt. Under vissa förutsättningar "får" man köra för fort, till exempel vid fara för liv och hälsa men man måste ringa polisen och informera dem att man har ett akut fall. Men här i Valbo har en del ungdomar passerat alla gränser. Så stopp nu!

En kurd

Till "Less förälder": Du tycker inte det är okej att ta ledigt för att gå på ditt barns utvecklingssamtal. Men det är ditt barn, ditt intresse och ansvar. Ta upp problemet med din arbetsgivare för att få till en för dig bättre lösning. Skolan ser till sin personal och kan inte ta hänsyn till alla föräldrars olika arbetstider. Utvecklingssamtal ligger under lärarens arbetstid. De kan ligga efter ditt barns skoltid men inom ramen för lärarens arbetstid. Det är inte bara du som värnar om din lediga tid.

Lösningsinriktad

Hej alla som är missnöjda med den serviceavgift på tre kronor som Easy Park tar vid varje p-tillfälle från och med första september. Anmäl företaget för avtalsbrott alternativt vilseledande marknadsföring till Konsumentombudsmannen, då ju inget framkom om denna extra pålaga när du tecknade avtal med företaget.

Anders L

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare