Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om samhällsproblem, bussförare, läxor och skoldagar

Till signaturen Julbordsätare: De personer du klagar på kanske har andra prioriteringar än du? De vill antagligen diskutera samhällsproblem sinsemellan utan att behöva viska även på en restaurang, med tanke på hur Sverige spårar ur. De kanske tycker att man ska kunna gå ut och äta utan att stället ska attackeras av rånare, som till exempel dådet i lördags på restaurangen i Gislaved? Men du har väl som jag inledningsvis skrev andra, viktigare prioriteringar i din låtsastrygga bubbla.

Hugin

Till Chaffisen: Stå på dig! Intressant svar från en yngling som hänvisar till vad hans föräldrar anser om din yrkesroll. Att du "ska stanna och plocka upp passagerare oavsett klädsel." Ingen egen tanke där. Undrar om ynglingen går hem och gråter ut för föräldrarna om han blir nedstänkt?

Irriterad

Jag tycker att man borde sluta med läxor, man hinner inte göra annat och man blir stressad. Jag förstår att folk tycker det är viktigt med läxor. Men jag tycker det kan vara orättvist med läxor för alla hinner inte med och alla har inte så mycket hjälp. Så alla lärare och rektorer se till att sluta med läxor nu.

Den lilla abadullan

Jag anser att skoldagarna är för långa. När man kommer hem från en lång skoldag är man så trött så att man inte orkar göra någonting. Man orkar inte göra läxorna, vara med kompisar eller hjälpa mamma och pappa att städa och laga mat. Det skulle vara mycket bättre med kortare skoldagar, då skulle man vara mycket piggare och lärarna skulle få mer tid att planera lektionerna. Det skulle ge lektioner med högre kvalitet och bättre studier.

Idapida06

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare