Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Sätra, Postnord, konstcentrum med mera

Nu ska stöket i Sätra stoppas. Hur kan grov kriminalitet kallas för stök? Det är ju mycket grov kriminalitet och det har fått fortgå. Jag är en före detta Sätrabo som har tvingats att flytta därifrån efter 40 år, för att myndigheterna stryker kriminella medhårs.

Fy då

Postnord är fantastiskt. Snart ska ett brev från Gävle till Stockholm ta tre dagar. På 1600-talet när postväsendet grundades, tog ett brev från Stockholm till Göteborg sju dagar. Snart är vi där igen...

Lars Hillström

Hemlingby

I tisdagens tidning (28/1) framgår kraven på en chef för Konstcentrum ska utveckla kulturlivet i kommunen genom samarbete med olika föreningar och organisationer i Gävle och inom regionen. Borde inte det första kriteriet vara att man förväntar sig att den personen som anställs bosätter sig Gävle/regionen för att riktigt lära känna Gävle och det sociala livet? Detta borde vara ett önskemål för alla som ska medverka till vår kommuns utveckling.

Åke

Till "Rätt ska vara rätt": Ser inga som helst konstigheter med att du betalar listpris och att VVS-firman tjänar lite pengar på det material de säljer till dig. Allt annat du köper från någon näringsidkare har ett högre pris på fakturan/kvittot än vad de köptes in för.

Sebastian

Svar till "Rätt ska vara rätt": Man betalar inte samma pris på en restaurang, som man skulle betala för råvarorna på Ica eftersom kocken väljer och tillagar råvarorna. Precis som en rörmokare utför jobbet och väljer rätt delar. Kvalité kostar och ångrar man sig, kan man testa utföra uppgiften själv, så blir det nog mycket dyrare än vad det egentligen kostar.

J. O.

Det är i dag inte så enhetlig klädsel bland vissa taxichaufförer i Gävle, det förekommer i alla taxiföretag. När man utövar det yrket så ska det vara en enhetlig klädsel så att man kan känna igen chaufförerna. De ska inte komma i toppluva eller andra mössor och en klädsel där det ser ut som att föraren nyss har vaknat och har myskläderna på.

F.d. företagskund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare