Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om SD, Brynäs IF och arbetslöshet

Svar till Å.A: Man måste läsa på hela vägen. I din insändare om ”förträffliga” SD:s partiprogram har du missat mycket. I otaliga motioner har SD har under flera år lagt förslag för att vi medborgare ska kunna känna oss tryggare i vårt land. Där har S och de andra ”demokratiska” partierna avslagit år efter år!För att till slut inse att de måste förändra det nya Sverige som vuxit fram. Vad gör de då? Jo de tar i stort sett varje motion från SD och presenterar dem som sina egna. Det kallar jag för demokrati – men den kom från SD.

SW

Till Campese och Brynäs IF: Fortsätt med det fantastiska arbete ni har påbörjat. Jag har varit supporter i många herrans år och kommer inte ihåg senast jag sett och upplevt ett sådant bra driv från ledningens sida. Ni har väckt Brynäs och börjat skapa förutsättningar för att bli en toppklubb igen. Till alla er belackare på twitter eller vilken nätforum ni nu väljer att näthata på har jag bara en sak att säga. Dra åt h-e!

Supporter

Fråga till våra politiker: Vänligen redovisa den riktiga arbetslösheten i Gävleborg. Det vill säga alla som är i åtgärder, "hittepå-jobb", aktiviteter av olika slag. Redovisa hur många som inte har en riktig anställning där man får en lön som inte är subventionerad på något sätt.

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare