Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om sjukvård och politik

Annons

Chefläkare Börje Svensson, vad menar du med att inte anmäla till IVO? En ung kvinna har fått vänta i ett år på diagnos och behandling. Har inte blivit tagen på allvar med sina symtom. Detta är högst anmärkningsvärt. Tror du att tilliten till svensk sjukvård ökar?

Sjuksköterska 50 år i vården

Politiker högerut talar mycket och ofta om skärpta straff och många förfasar sig också över brottsligheten som verkar öka i samhället. Man kan ju hoppas att de menar att skärpta straff även ska gälla för fifflande politiker.

Lars H

Den politiska debatten baseras på dåtid. Varför kan ingen se framåt, i stället för att hela tiden gräva upp gamla misslyckanden? Kan man inte lära sig av dåtid och i stället göra något bättre av nutid och framtid? Vi behöver framtidspolitiker, inte dinosaurieforskare som skall bena ut äldre misslyckanden.

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare