Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om skjutningar, Postnord och Vilhelm Moberg

Annons

Allt oftare läser man om skjutningar, mordförsök, misshandel med mera. Många gånger står det att gärningsmannen är känd sedan tidigare. Man ställer sig då den enkla frågan: Vad gör denne "känd sedan tidigare" ute i samhället? Varför låter man kända förbrytare fortsätta att ställa till med mer elände? Lås in dom väldigt länge.

DDT

Uttrycket ”som ett brev på posten” heter väl numera ”som ett brev med Postnord”. Frågan är vad det betyder?

Sören Svensson

I Almedalen tog Jimmie Åkesson upp Vilhelm Moberg och dåtidens Sverige. Vad jag har läst, så beskrev Moberg hur människor flydde fattigdomen i Sverige och tog sig till Amerika för att hitta ett bättre liv åt sig och sina familjer. Precis vad dagens invandrare gör. Han stod på de utsattas sida och var socialdemokrat. Han var dessutom mot nazister.

Apropå invandring

Bra uppmärksammat Stig­anders om förbudsskyltarna i Göteborg. Du missade bara förbud mot intag av alkohol på allmän plats. Annars mycket bra att uppmärksamma det du skrev. Till ”Undrande” vill jag bara säga att jag håller med dig fullständigt, och det tror jag fler gör.

Vem är det som bestämmer?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare