Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om skogen, de äldre med mera

Panik hos skogsbolagen? Vilket skitsnack. Det handlar enbart om pengar och lönsamhet. Svenska arbetare kostar helt enkelt för mycket och det är förmodligen samma fenomen när det gäller andra typer av säsongsarbete, som olika former av bärplockning.

lassE

Beror det höga antalet döda på äldreboende att de äldre har fått palliativ vård istället för vård mot coronaviruset?

Lena

Jag tycker inte att det ska vara så svårt att visa empati och hänsyn mot varandra. Att alla borde kunna följa myndigheternas råd i dessa corona-tider. Ta hänsyn till oss gamla. Vi vill också leva med barn och barnbarn. Ta hänsyn till alla som jobbar och sliter med sjuka med livet som insats många gånger. Visa att du är en god människa. 

Farfar

Epa-bilsträffar som spårar ur, fotbollsmatcher som drar mer åskådare en Gävles semi-elit lag Gefle IF. Ja till och med friidrott ska nu mer utföras spontant (Gunder Hägg). Allt ska vara spontant, visst nu är det svårt för motorsporten att samlas spontant då de saknar någon plats för detta. Men fotboll varför klättra in på Gävles idrottsplatser vilket är ett brott, olovligt inträde, när ni har hela Sätravallen och Sätra Ängar att spela på? Gunder Hägg, varför måste en motionär springa på bana när hela Sätraskogen kryllar av spår? En som undrar?

Spontant

Och vi börjar de första dagarna av sommaren. Jag vill påminna mina vänner om att epidemin exploderade som en bomb i flera länder. Efter att stora samlingar var bland orsakerna till att infektionen snabbt spreds till ett stort antal människor. Sommaren i år har väldigt speciella omständigheter. Jag hoppas verkligen att var och en av oss följer de försiktighetsåtgärder som vidtas så att vi kan gå ut i solen säkert och med minimal skada. Så att vi inte slutar vårt liv eller en annan person i ett rum i intensivvård.

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare