Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om sparkrav, politik, Brynäs

Stadsplanering. Men nu måste väl ni som stadsplanerar i Gävle i alla fall skoja. Ni tänker tydligen döpa södra Skeppsbron som ligger på nedre Brynäs till, hör och häpna norra Brynäs!? Vi som är uppvuxna i Gävle och framför allt på Brynäs måste protestera mot detta. Hjälp!

Nedre Brynäsbo

Rasister. Nyamko Sabuni har ett rekordlågt förtroende bland de svenska väljarna. Mycket lägre än de andra partiledarna. Hon förtjänar inte dessa låga siffror. Det finns flera partiledare som är sämre och mer svekfulla än hon. Enda förklaringen till de dåliga siffrorna är att svenska väljare överlag är rasister.

Karljansa

Konsten att spara miljoner för Gävle kommun. Lätt som en plätt. Det är bara att använda samma taktik för Gävle stad som man använder för ständiga inbesparingar hos ytterområden och landsbygd. Skjut på projekt och investeringar i Gävle, exempelvis kulturhuset och Näringen. Förklaringen är enkel. Vi måste spara.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare