Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om straff och hund

Svar till Irriterad. Jag bor i Sätra. Behöver jag skriva mer...? Du är i alla fall inte ute efter en seriös debatt utan vill bara angripa mig som person. Men eftersom du polemiserar får du stå ditt kast. Ett alternativ till utvisning är spöstraff. Det ska vara kännbara straff. Menar du att invandrade ska få missköta sig hur mycket som helst? Jag är själv gift med en afrikanska. Hon blev utsatt för stenkastning i Sätra. Vilka förövarna var? Ja, de var inte svenskar! Trist att du håller brottslingar om ryggen. Eller handlar det bara om demagogi i syfte att provocera just mig? Trist också att du inte vågar stå för det du skriver utan använder pseudonym.

Larz Gustafsson, Gävle

Hundskötsel? Hoppas att hunden i Sandviken kan läsa och förstå att nu har länsstyrelsen gjort det dom kan. Efter två års koppel inomhus och även kedjad utomhus får husse böter på 10 000 kr. Vad blir resultatet? Blir kopplet längre eller?

LEW

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare