Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om tacklingar, hospice, buskörning, monarkin med mera

Jag håller fullständigt med Kristian Johansson angående huvudtacklingar. Hans förslag om att avbryta matchen direkt och att laget som fått en spelare utslagen tilldöms segern med 3-0 skulle vara effektivt. SHL börjar, sen kommer resten av hockeyvärlden att ta efter. Det räcker med hockeyinvalider nu,man ska inte behöva riskera livet på detta vis inom idrotten.

O S

Per-Ewert Ohlsson-Björk och Anette Olsson uttalar sig tvärsäkert och lite över huvudet på läsaren. Texten tycks vara baserad på tyckande. För att som politiker försöka värna om att framstå som kunnig på området palliativ vård hade det varit klädsamt om de i texten hade kunnat referera till aktuell forskning. Politiker och andra med ansvar utöver den vanliga medborgaren, som uttalar sig tvärsäkert utefter eget tyckande får inte min röst.

Tuula Johansson

En vädjan till de föräldrar i Trödje som låter sina ”knattar” köra runt i höga hastigheter på sina crosscyklar både på allmänna och enskilda vägar: Håll koll på era barn! Lär dem att visa hänsyn både för deras egen och andras säkerhet!

Tant som gillar lugnet på landet

De som anser att religionen ska ha företräde före den enskilda människan har inte lämnat medeltidens mörker. Den som anser att omskärelse är en rättighet och inte är förbjuden visar på primitivism och ett outvecklat samhälle. Ett sådant samhälle är ingen kulturstat.

Olle Ljungbeck

Svar till signaturen "Avveckla monarkin snarast": Jag är av diametralt motsatt uppfattning och anser att monarkin bör bevaras och konsolideras. När det gäller kungen har han uttryckligen tackat nej till hemliga ordnar. Det hedrar honom. Leve monarkin!

Larz Gustafsson, Gävle

Svar till "Avveckla monarkin snarast": Det spelar ingen roll att kungahuset inte är folkvalt eftersom kungahuset inte har någon makt. Kungen får knappt bestämma över parkeringsplatserna på slottsbacken och du säger att det är odemokratiskt.

Bud

Svar till Henrik Scheutz: Håller fullständigt med. Inte ett ord om djurens dag! Ofattbart! Bara denna kanelbulle. Tv var inte ett dugg bättre. Det åts kanelbullar för fullt, och inte ett ord om djurens dag! Lika varje år!

Hur kan man ignorera djurens dag?

Till slut efter sju sorger och åtta bedrövelser verkar svenska folket att vakna.. SD är större än sossarna. Kanske det finns en räddning för vårt land ändå.

Heja Sverige

Lena Melin skriver i Aftonbladet att de som har egen pool är lite korkade. Jag håller fullständigt med. Att fylla en pool med rent dricksvatten skulle vara förbjudet.

Vattendrinkare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare