Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om terrorlagen, Kristdemokraterna och kärnkraft

Annons

Regeringens förslag om en ny lag där det är straffbart att delta i en terrororganisation stöter på motstånd från lagrådet. Men det är väl inget problem, gör lika som ni gjorde när ni körde över lagrådet då afghanska ungdomar tilläts stanna i landet för studier i stället för att utvisas. Den här nya lagen måste väl ändå vara mycket mer motiverad för Sverige.

lassE

Grattis KD! Ännu ett vuxenparti att lita på i dagens trams- och larvsamhälle. Lycka till med samarbetsdiskussionerna med SD. Kanske kan vi vuxna äntligen få ett block att rösta på som har en framtid som majoritet i riksdagen.

DDT

En tämligen onödig GD-ledare i veckan menade att det var helt självklart att satsa på en utveckling av kärnkraften. Underförstått var att det inte var möjligt av politiska skäl. Alliansregeringen drev dock gemensamt igenom ett beslut att investeringar i utbyggd kärnkraft är full möjligt. Investeringarna måste dock privatfinansieras utan statliga subventioner. Om nu kärnkraften är det optimala alternativet för framtiden, varför vågar då inte någon investera i detta?

Rolf Jonsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons