Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om trafik, ålder och reklam-TV

Svar till Leffe: De tavlorna är orienteringstavlor som talar om att man kan köra både rakt fram och svänga vänster för att komma till Lokala slingan. De är inga körfältstavlor som talar om vilket körfält du ska ligga i. Tror att det är dags att läsa på om vägskyltar.

Sofia

Åldersskam: Jag ber härmed om ursäkt för att jag fortfarande lever och att flera åldringar med mig belastar kommunernas och statens kassor så hårt att de till ingenting räcker.

Anders L 70+

Reklam finansierar de kanaler som drivs av de pengarna. Stäng av skräpet, om du störs av det! Sen att vissa politiska (SD) aktörer vill skrota public service, SR och SVT är ju helt i takt med deras linje. Då kan Wahlgrens värld, Hollywoodfruar, polis hit & dit, Big brother, och annat trams roa folket. Då slipper man konstruktiva, granskande och (mång-) kulturella inslag som dessutom är opartiska och reklamfria.

Irriterad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare