Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om trafiken i Gävle, Postnord, sopor med mera

Gävle kommuns politiker och deras hantlangare gör allt för att jävlas med bilåkandet i stan! Avstängningen av N. Strandgatan är bara ett exempel där arbetet med gropen har legat nere över en månad med trafikstörningar utöver det vanliga, ibland med köer från Södermalmstorg. Ska man ta sig till parkeringshuset på Nian eller Åhléns får man åka runt halva stan. För att inte tala om alla farthinder som byggs, där finns det gott om pengar att slösa bort. Sen undrar man över varför det inte finns underlag att låta den fina klubben i Hagaström få sin konstfrusna oval som de har kämpat för i flera år.

Vän av ordning

Måste bemöta DDT:s insändare om Postnord: Otroligt dåligt påläst vill jag nog säga. Postnord gör sitt bästa resultat på länge och går absolut inte med förlust. Till och med den danska delen av företaget går bättre än på länge. Om nu någon privat aktör skulle ta över, tror du att det skulle vara intressant att köra i glesbygd? Det skulle fungera som Bring Citymail som bara kör i storstäder men går med förlust ändå.

Legolas

Svar till Catarina Meurling: I de flesta matbutiker finns gratis papperspåsar att få till hushållssopor! Tjocka buntar som ofta finns vid utgångskassorna.Fråga i butiken! I vår HSB- förening finns de i våra soprum.

Soprent!

Det är ett sundhetstecken att signaturen PL erkänner att han inte riktigt förstår detta med elbilar. Det blir lite lättare att förstå (och rätt) om du utgår från rätta (och lägre) siffror för kostnader för laddbox. Kör man som jag dessutom cirka 3 000 mil per år är det ännu lättare räkna hem detta. Minskade drivmedelsutgifter på cirka 25 000 kr per år.

Nöjd elbilsägare

Nya rapporter om fler och fler barn som mår dåligt, är oroliga går allt längre ner i åldrarna.. Anställ mer personal i förskolor och skolor. Det är en skam för välfärdslandet Sverige att det dras in på resurser på skolan. Till er politiker: Lyssna på larmrapporterna. Det är stor press på föräldrar som ska jobba åtta timmar om dagen och sen ta hand om allt efter jobbet. Det finns inte mycket tid över för läxhjälp, stöd för barnen eller fritid. Inför sex timmars arbetsdag för alla.

Mormor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare