Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om vägar, bänkar med mera

Replik till Sign: Bilisten. Du bilist som kör Bomhus Högskolan varför kör du genom centrum för? Tips, kör Österbågen till Spängersleden, upp på E4 norrut, E16 österut, ta första höger i cirkulationen vid Gustafsbro då hamnar du direkt på Högskolans område efter 600 meter. Eller kör Österbågen/Söderbågen/Västerbågen fram till Skogmursvägen fortsätt genom cirkulationen rakt fram på Västerbågen till Bergsgatan parkera vid Hedvigslund, ta 100 meters promenad! Blir någon km längre, men det finns också alternativet cykel att använda!

Taxidriver

Sommar, inga bänkar utanför vissa mataffärer. Inte ens kunna sitta i solen och äta en glass som man har köpt. Nu ska jag inte dra alla över en kam. Dom finns, men aldrig vid Willys. Coop där dom till och med säljer mat utanför affären, finns inte en enda bänk att sitta och äta på.

Otroligt

Svar till Lars Beckman. Moderaterna måste stoppa bidragsbomben till företagen, det måste löna sig att kunna sälja produkter som folk vill ha i stället för att uppbära bidrag från staten. Den här insändaren har jag läst flera gånger från Beckman, har han tagit kopia tro, det börjar att bli lite tjatigt må jag säga.

Rätt ska vara rätt

Eftersom det är så många duktiga bilförare som undrar om vissa bilförare har fått sina körkort med flingpaketen så har jag en fråga. Går det verkligen att få ett giltigt körkort genom att samla kuponger i flingpaket? I så fall skall jag börja köpa flingor och ge min son ett körkort i julklapp. Han blir nog glad då. Måste ju bli billigare också!

Kanske blivande flingköpare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare