Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om vindkraftverk och Donald Trump

Annons

Svar till Stiganders: Vet inte varifrån du fått uppgiften att vindkraftverkens blad inte kan återvinna då du inte skriver någon referens. Det stämmer dock inte med vad energimyndigheten skriver (https://www.energimyndigheten.se/globalassets/fornybart/framjande-av-vindkraft/aterbruk-och-atervinning-av-vindkraftverk_webb-final.pdf). Och de har till och med fallstudier med fullständig återvinning av uttjänka verk. Om du tagit dig en minut hade du hittat det på nätet. Men det är väl roligare att smutskasta MP och SNF.

Fakta regerar

Stig Mörtman skriver att den svenska politiken präglas av för mycket lögner och för lite samarbete över partigränserna. Det kan han säkert ha en poäng i. Men när han sedan anger Donald Trump som förebild blir det humor av det hela. Trump är ju liksom inte riktigt känd som sinnebilden för sanning och samarbete med meningsmotståndare. Eller är det något jag missat?

Ha ha

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare