Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Walk of Fame, skogsplantering, smitta med mera

Håller helt med Å.A. om Walk of Fame. Det måste finnas massor med viktigare saker att lägga pengarna på än detta, eller har Gävle kommun vunnit på Lotto? Sluta med era konstiga idéer som kostar pengar i onödan. Man kan ju bli tokig när man läser om allt ni hittar på. Sen ska det sparas och sparas framför allt på oss äldre. Fy f-n.

Bella

Svar till Å.A: Håller fullständigt med dig om Walk Of Fame. Jag säger som den gamle ambassadören: "Trams!"

Larz Gustafsson, Gävle

Angående lön och skogsplantering: Latmasken håller dagens ungdom borta från arbete. Jag satte plant i början på 1980-talet som tonåring. Tjänade 25 000-30 000 i månaden under sommaren. I dagens penningvärde är det runt 50 000 kronor före skatt. Det tjänar ni inte i dag på att servera drinkar på någon häftig krog eller på att köra gräsklippare åt kommunen. Men vill ni bara tjäna 15 000-18 000 i månaden under era sommarjobb så är det ju era egna problem.

DDT

Angående artikeln om att personal arbetat på sjukhuset trots symptom på covid-19: Personalen på sjukhuset har fått tydliga direktiv om hur de ska gå tillväga vid symptom. Det framgår tydligt att alla personalkategorier ska vara hemma vid minsta symptom och det gäller även läkare. Att utsätta medarbetare och patienter är fruktansvärt.

Med vänlig hälsning

Personal på sjukhuset

Hur kan regeringen fortsätta med denna onödiga klimatbonus för fordon? Det behövs ju så mycket skattemedel inom andra områden i dessa coronatider. Det ska väl vara tillräckligt att man kan köra och slita på vårt vägnät utan att betala en krona i vägtrafikskatt.

lassE

Personligen tycker jag att Martin Strömbergsson fick ett alldeles för hårt straff. Tydligen tyckte Fotbollsförbundet att det var på tiden att sätta ner foten och det blev Strömbergssons sorti ut ur fotbollsvärlden – kanske för gott.

Judge

Strömbergsson gjorde vad han kunde åt den olyckliga fadäsen men det godtogs inte. Så nu är det bara att söka nytt jobb men det är inte svårt att få med hans kvalitéer. Synd att fotbollen mister en så kompetent domare. Populisterna i SvFF bör nu vara konsekventa och stänga av halva spelarkåren och dess ledare som skriker både det ena och det andra under matcherna, men sån stake har de väl inte.

Eske

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare