Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lärde de sig inget av bränderna på Brynäs 2019?

 
Bilbränderna i Sätra
Visa alla artiklar

Polisen och politikerna kraftsamlar mot bilbränderna i Sätra, samma sak gjorde man 2019 på Brynäs. Lärde man sej inget av dessa bränder som man i dag kan ha användning av?

Alla myndigheter måste jobba tillsammans så att dessa småbusar inte får härja fritt. Punktmarkera alla som "dräller" ute på kvällar och nätter visitera samtliga varje gång som de påträffas ute . De ska redogöra för hur de har fått sina märkeskläder och smycken. Kan de inte det så ta av dem allt .

Deras föräldrar ska informeras om att de har ansvaret för sina barn, vi måste sluta att dalta med ungdomar oavsett ålder och deras föräldrar som inte bryr sig. Ingen ska behöva gå omkring och vara rädd för att gå ut , kanske blir man rånad eller så bränner de bilarna när man har parkerat. Ingen ska behöva uppleva detta.

Dessa småbusar får inte på något sätt vara ifred, polisen måste få resurser (pengar) så att de kan hålla efter busarna. Politikerna måste satsa alla pengar som krävs för att få ett slut på bränderna.

Lennart Palm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare