Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Låt oss åtminstone sluta sexan tillsammans

UPPDATERAD med förtydligande: Vi är några elever som går i sexan i Nya Kastets skola som tycker att ni är riktigt pessimistiska som bara kollar på den negativa sidan och inte på det positiva av skolan.

Vi har utvecklats i den här skolan mycket mer en vad vi gjorde i våra gamla skolor och det ska vi bevisa i den här insändaren.

Först och främst vill vi säga att det som Rabie Karam gör utanför skolan och det som han gör på sin fritid stör inte oss elever och det påverkar oss inte heller på något sätt.

Varför ska ni stänga skolan egentligen? Har ni ens några bevis om det ni sa eller säger?

Det kommer att bli jobbigt för oss att byta miljö, vänner och lärare. Det kommer att skapa stress och det kommer att bli svårt för att förberedda oss på två veckor. Vi kommer att ha mycket att göra på den här korta tiden.

Det känns för oss alla att man måste byta sitt namn, etnicitet och religion för att bli accepterad i det här samhället.

Vi har gett er ett förslag om att komma och besöka oss elever och intervjua oss och fråga oss om våra åsikter som ni inte ens bryr er om. Vi vill därmed ta upp att vi har nationella prov snart och att det kommer att göra så att alla vi sexor och treor blir riktigt stressade. Vi är också människor.

Låt oss åtminstone sluta sexan tillsammans.

AMNK

Förtydligande om insändaren om Nya Kastets skola:

Gefle Dagblad vill poängtera att tidningen inte har fått något erbjudande om att få intervjua elever efter Skolinspektionens beslut om att Nya Kastets skola ska stängas. Tidningens försök att nå föräldrar till elever eller lärare i samband med beslutet har inte heller lyckats.

Insändarred.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare