Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Märkligt – jag har i 15 år försökt få till ett avtal om återvinningen i Hille

Jag läste lite förvånat att återvinningsstationen i Hille, Hillevägen 38, skulle tas bort på grund av att markägaren sagt upp avtalet.

Det stämmer inte alls, det har aldrig funnits något avtal, i 15 år har jag försökt få till ett avtal med aktören, för att täcka kostnader för snöröjning, sandning med mera.

Jag tog nya tag i det hela hösten 2016, för att det nu började dyka upp containrar för kläder. Blir då mycket förvånad när jag hör av mig till klädinsamlarna, de har sökt tillstånd hos kommunen och blivit hänvisade till denna plats. Kommunen hänvisar alltså till uppställning på privat mark utan att kontakta markägaren.

Efter många turer så blir jag då erbjuden en löjligt liten summa per år för att snöröja, sanda samt underhålla asfaltering. Då aktören inte vill betala något alls för de 15 år jag skött allt samt att jag har asfalterat om två gånger där väljer jag att inte teckna något avtal och begär avflyttning.

Så att gå ut och säga att man letar efter ny plats på grund av att avtalet sagts upp stämmer inte alls.

Markägare återvinningsstation Hillevägen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare