Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Mopedbilar och A-traktorer tar upp parkeringsplatser i Stigslund

Nu måste det bli ordning på parkeringen dagtid i Stigslunds centrum. Parkeringen är inte avsedd för parkering hela dagarna av mopedbilar och A-traktorer, utan är avsedd för parkering i två timmar. Jag har kontaktat kommunen om detta ofog.

Vi som kommer på besök behöver parkeringsplatserna! I dag kunde jag inte besöka min gamla mamma utan fick vända om! Nio platser var upptagna av mopedbilar och A-traktorer...

En uppmaning till er föräldrar till dessa ungdomar är att de kan ta bussen. Det är både billigare och bättre ur miljösynpunkt. Kommunen har anlagt säker gång- och cykelväg till och från skolan för dyra skattepengar, så använd den.

En annan uppmaning till er föräldrar som absolut måste lämna och hämta era ungdomar vid skolan: Använd avsedd plats nedanför skolan som även den är påkostad av kommunen. Gör det inte i Stigslunds centrum. Det är trångt nog där ändå.

Besökare som behöver parkera

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare