Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: MP strävar åter efter att bli ett enfrågeparti

Miljöpartiet verkar vara tillbaka där man startade en gång i början av 1980-talet. Man strävar efter att åter bli ett enfrågeparti. Jag kan inte se annat än att Miljöpartiet andas rädsla då de går ut och agerar för vindkraftverk nära kusten vid Norrsundet. Kanske är det för att de känner sviktande förtroende från oss väljare trots sina aktuella frågor.

Ni vill gärna se att framtidens barn och unga har det bra, men ska ni börja med nya energikällor som vindkraftverk måste ni se till hela naturen och mänskligheten runt omkring. Det är mycket möjligt att vindkraftverk som producerar el kan bli användbara och säkra framöver, men de måste placeras i rätt miljö och inte införas i all hast.

Något som allt fler börjar tycka är helt naturligt är att vi ska börja förbruka mer el. Det måste väl vara bättre att se vad vi använder vår el till. Allt eldrivet kanske inte behöver gå på el i framtiden och kanske inte ens finnas till. Även om el är rätt vänlig energi måste vi se till hur vi förbrukar den.

Jag vädjar till Miljöpartiet att sansa sig så inte felaktiga beslut och projekt kommer till förhastat.

Catarina Meurling

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare