Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Musiken på Nordost dånar i lägenheten – vad gör störningsjouren?

Bor ni på Nordost? Området är nyrenoverat utvändigt och har fått fina rabatter. Det skulle vara jättetrevligt om man nu inte spelade musik på så hög volym i området.

Det är fina barn och ungdomar här, inget fel på dem, men inga regler vad gäller volym finns. Och då gäller det vuxna, för det är vuxna som äger förstärkarna.

Lyssnar sen midsommardagen för fjärde gången på skyhög musik! Det dånar i lägenheten, man kan inte prata i telefonen och inte se på tv.

Om jag ringer störningsjouren, tar de 30 minuter av min tid för att för att skriva upp mitt telefonnummer, hela födelsenumret. Varför ska de ha personnumret?

När man ringt och bett dem ringa upp sen de undersökt saken, kommer två unga tjejer och går runt området, utan att gå upp på de balkonger som man anmält att det ekar till.

Man pratar heller inte med dem som spelar musik högt. Förra gången ringde en granne polisen och då stänges bergsprängaren av!

Vad kostar Avarn Gavlegårdarna? För jag antar att det är en rätt saftig kostnad.

Kaka

Svar direkt: Självklart ska du känna att du får den hjälp du förväntar dig

Hej!

Jag är ledsen att du som vår hyresgäst blivit störd i din boendemiljö på Nordost. När saker inträffar är det dock självklart att du vid samtal till störningsjouren ska känna att du får den hjälp du förväntat dig. Det är viktigt för både trygghet och trivsel.

När det gäller de händelser du refererar till behöver jag mer information för att svara på vad som kan ha hänt eller om det brustit i några rutiner. Samtliga ärenden som gått via störningsjouren och vaktbolaget Avarn rapporteras, därför vill jag gärna att du kontaktar mig så kan vi titta närmare på de aktuella tillfällena och hur du upplever situationen. Varmt välkommen att höra av dig.

Ann-Sofie Thornberg

avdelningschef Boende, Gavlegårdarna

direktnummer 026-17 27 67

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare