Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nej, de allra flesta bor inte i centrum

Svar till Thomas: Jag tror du gör samma misstag som många politiker, de tror att det är en majoritet av befolkningen som bor i centrum. I själva verket så tror jag att ni som bor i centrum är en ganska liten minoritet. De flesta bor i Sätra, Bomhus, Andersberg och liknande.

Läste att en majoritet i Gävle bor i småhus, villor, och hur många såna finns det i centrum? Att då försöka samla alla affärer i centrum skulle bara flytta kaoset dit, eftersom de flesta som tänker ta sig till affären och handla inte bor där du bor, och det tror jag inte du vill. Och att försöka tvinga folk att ta bussen i stället för bil genom alla tokigt byggda busshållplatser och farthinder, som politikerna (MP?) har nån slags våt dröm om att göra, det tror jag inte på. Speciellt inte om man som jag bor i Bomhus eller nåt annat motsvarande ställe. Om alla i Gävle bodde i hyreshus i centrum kanske din idé skulle funka, men inte som det är i dag.

Peter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare