Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ni borde synas på kvällen också

Polisen gör och då ett litet besök på Nordost. Ni glider fram i polisbilen. Vi tycker oss se att ni är två. Efter en lugn lunk runt ett par hus så försvinner ni. Det är eftermiddag. Det är inte många som ser er. De flesta är på andra platser.

På kvällen – då ni inte är här – samlas gängen. Svartklädda. Är det affärer som pågår? Vi tror det. Ingen polis i närheten. Borde det inte vara klokt att vara här nu då något händer? Kom gående, kom patrullerande, kom två och två. Utan bilplåt och bilfönster emellan er och det som sker. Ni borde synas. Ni inger respekt!

Skjutningen förra veckan. De svartklädda samlades som vanligt. Ni borde sett dem! Skotten hördes först mitt emot parkeringshuset. De svartklädda sprang ett par hus mot norr – mot Norra Esplanadsgatan, där ytterligare skott föll. Tänk om ni hade varit på plats då! Välkomna är ni. Vi vill se er. Ni kan. Om ni är här.

PS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare