Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ni kunde skjuta på satsningar i Gävle men ni gör för det mesta tvärtom

Svar till Gävles kommunalråd: Fattas bara annat att vi ska ha något för våra skattepengar. Men ni Gävlepolitiker (och det gäller alla partier) vill sticka ut med satsningar i Gävles stadskärna.

Ni skulle vara mer trovärdiga om det vid budgetarbetet framkom och tidigare framkommit att ni skjuter på en onödig satsning på en paradgata, att ni skjuter på byggande av ett kulturhus. Hur många gånger har ni inte satsat miljoner i Gävle centrum?

Jag har inget emot idrottsanläggningar. Men när det gäller satsningarna i Sätra så har ni skjutit över målet med råge. Jag vill även påminna om en utebliven konstisanläggning i Hagaström. Många gånger har ni givit med er först efter stark opposition. Till exempel Valbobadet. Vill påminna om Norrsundet och satsningar i Hedesunda. Även Hille har varit inblandat.

Vill ni få landsbygd och ytterområden positiva så kanske det skulle vara lämpligt att visa hur ni skjuter på satsningar inne i Gävle till förmån för landsbygd och ytterområden. Men ni gör för det mesta tvärtom.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare