Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu kör vi bort coronaviruset tillsammans!

Hur många riskerar att bli bostadslösa nu? Vissa av oss går på knäna redan nu och om tanken på varsel och senare uppsägning, då kan det bli svårt att få ihop det. Jag tror att privata hyresvärdar kommer att känna av detta.

Detta är inte kul för dem eller deras hyresgäster, men även ska nämnas andra mindre företagare. Vem av dessa klarar av att stå på en solid grund, när myndigheterna tror att coronaviruset ska kunna hållas i schack i augusti- september?

Ingen inkomst så kan man inte betala för sig? Tragiskt.

Men varför bunkrar folk? Det är inte krig, det är ett virus. Detta virus är enligt forskare ett så kallat fettbaserat virus. Skölden på viruset är fettbaserad, så i princip så dör det av fettlösande medel. Jag kan ha riktigt fel nu, detta är inget fakta enbart vad jag har läst i olika medier.

Så varför bunkrar alla ni toalettpapper och annat, när bakterien dör av fettlösande medel, om det nu stämmer?

Så bra hygien kan vara en början till en lösning. Men självklart ska detta tas på allvar, detta är inte direkt något roligt.

Nu kör vi bort detta, tillsammans.

Anställd

Mer om coronaviruset

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare