Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Om du hör någon sprida negativa kommentarer, svara med något positivt och konstruktivt

Jag vill framhålla det positiva jag ser och hör medan vi hanterar coronavirusets framfart. Positivt och häftigt är att se hur man i sjukvården tar fram egna produkter i kris, till exempel skyddsvisiret gjort av overheadplast. Bra gjort. Alla bör försöka tänka så, tycker jag.

Facebookgrupper startas för att hjälpa de svagare och utsatta. Detta är en positiv prövning för människan.

Vad kan jag plocka fram i mig själv? Jag kan jobba extra för de av mina medarbetare som måste stanna hemma, jag kan tänka till lite extra och utveckla en idé som kan hjälpa många. Speciellt inom hygien, men även annat.

Använd hjärnan nu! Om du hör någon sprida negativa kommentarer, svara med något positivt och konstruktivt. Låt inte pessimismen ta plats! När coronahysterin har lagt sig och faran är över, fortsätt tänka positivt.

Stanna hemma när du är förkyld. Du gör ingen en tjänst genom att vara på jobbet då. Hellre är vi en person mindre och tar oss genom dagen så gott det går. Vi kommer att behöva beredskap även i framtiden och då måste vi träna nu för att förstå vad som gäller nästa gång.

En av alla

Mer läsning om coronaviruset

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare