Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Om något så är jag humanist – smaka på den du!

Svar till Stig Mörtman och Sansad: Jag hade nästan förväntat mig att Stig Mörtman, M, skulle ge någon sorts svar på min insändare. Det börjar med att han deklarerar att som borgerlig ”förmår man att tänka och tycka självständigt”, vilket underförstått inte andra kan göra.

Han tror då att mitt inlägg skulle visa på att jag är vänster och inte kan tänka själv. Är det inte litet konstigt att till exempel moderater ofta intar en liten von oben-attityd, en del skulle till och med benämna det besserwisser-attityd gentemot vissa medmänniskor.

Jag är en ganska välutbildad man som de senaste två riksdagsvalen har röstat blankt då jag är urbota besviken på det politiska käbblet i Sverige. Om jag skulle vilja kalla mig för något så är det humanist. Smaka på den du, Mörtman.

När det gäller signaturen Sansad så tror jag inte att jag behöver ta ansvar för vad Al Gore gör.

Du verkar tycka att bara för att det finns länder som är riktiga klimatförstörare, typ Kina, så behöver inte vi göra någonting.

Sedan, stod det något i mitt inlägg om att vi inte ska få köra bil? Nä, tänkte väl det!

Rogero

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare