Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare om Systembolaget: Vet du vad du talar om?

Först skriver "Seth" att Systembolaget har spelat ut sin roll att begränsa konsumtionen (sant, jag håller med där) men samtidigt propagerar du för försäljning i matbutiker!

Då lär du väl inte bry dig ett dugg om den problematiken då (konsumtionen). För om försäljning tillåts på fler ställen så tror väl ingen att konsumtionen minskar.

Jag själv köper gärna till exempel Riojavin på flaska men känner mig inte ett dugg "snobbig" för det som du tycks inbilla dig. Om jag skulle se dylikt vin i matbutiken så skulle jag antagligen inte köpa ändå. Skulle nog mest fundera över hur de skött lagerhållningen.

Öl däremot klarar de säkert, men då är vi där igen, får det ner konsumtionen? För övrigt så är i vart fall inte jag imponerad av dina så kallade "kunskaper" om vin och skulle definitivt inte kunna använda dig som smakråd, hehe.

Per Jakobsson

Kajsa Dovstad: Sätt människan framför Systemet

Insändare: Ledarskribenten glömmer en viktig detalj – sortimentet på Systembolaget

Insändare: Dovstad verkar inte förstå Systembolaget och dess fördelar

Insändare: Det är fler som stödjer Systembolaget än som stödjer Liberalerna

Insändare: Utomlands finns alkohol i varje butik, här kan vi ha en enda i en stor kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare