Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Om vi alla hjälps åt så klarar vi det här

Det är för mig så självklart att vi alla ska hjälpas åt i den situation som världen nu har hamnat i. Vi behöver inte kasta skit på varandra och varandras kompetenser.

De som arbetar på samhällsnyttiga arbeten är alla lika viktiga. För vissa yrkesgrupper är arbetet detsamma, för vissa har det skett en förändring som till exempel att de blivit permitterade eller arbetar hemifrån.

Själv arbetar jag som förskollärare och arbetar som vanligt Det som är märkligt är att barn som har möjlighet att stanna hemma med någon av sina föräldrar ändå kommer till förskolan. De motiverar detta att de har rätt till detta och att barnen måste få leka!

På förskolan sker ett lärande som ibland sker via en lek, men leken har ett syfte. Kollegor behöver ibland byta till annan barngrupp för att täcka för någon som ej är närvarande, vilket också skapar nya kontakter och möten. Avstånd på en meter eller två fungerar inte.

Du som läser detta kanske förstår att om vi ska få bukt med smittan bör de barn som har någon förälder hemma stanna hemma under denna speciella tid.

Förskollärare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare