Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Parkeringstiden är numera endast en timme

Är det Gävle kommuns trafikförvaltnings avsikt att göra det omöjligt för rörelsehindrade att njuta av en kopp kaffe etcetera i centrum av Gävle.

Vi har oftast parkerat vid kyrkan eller Vasaskolan när vi åkt in till stan för att uträtta något ärende och samtidigt njuta av en kopp kaffe etcetera. Eftersom parkeringstiden numera är endast en timme på närbelägen parkering är det numera omöjligt att göra bådadera.

Inte har trafikförvaltningen gävlebornas bästa och trevnad som målsättning. Det enda denna förvaltningen ger medborgarna är dålig teknik och möjligen oförtjänta inkomster åt kommunen.

Jag vill kunna parkera nära centrum med min rörelsehindrade anhörig och där kunna uträtta ett ärende men också vid samma tillfälle avnjuta en lunch eller kaffestund. Eller varför inte bara få njuta av folklivet?

Olle Ljungbeck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare