Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Politiker i Gävle, sätt medborgarnas intressen först!

Här kommer en uppmaning till Gävles politiker: Det är dags att börja sätta medborgarnas intressen först. Våra folkvalda har den senaste tiden betett sig mycket märkligt. Man svassar för och krusar multinationella företag och lockar med rabatter och löften om allsköns service och tjänster som inte erbjuds kommunens invånare eller företagare som redan verkar här.

Samtidigt visar man inga skrupler när det gäller att avhysa föreningar och lova bort markområden som i dag används av kommunens invånare för sina verksamheter, hobbyer och rekreation. De får helt enkelt packa och dra när storkapitalet ska flytta in.

Jag är väl naiv som har trott att våra politikers främsta uppgift är att ta hand om sina medborgares intressen. Men det är väl roligare att leka storfräsare och förhandla kontrakt med direktörer än att sköta det uppdrag som givits dem av kommunens invånare. Politiker, det är dags att dra er till minnes vilka som är era uppdragsgivare.

Biggles

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare