Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Räddningen för vårt land finns hos Gud

Öppet brev till Sveriges folk: Räddningen för vårt land finns hos Gud. Den gud som många har avsatt. Men inte alla! Det finns kristna i vårt land och vår värld, som ständigt ber om Guds ingripande och beskydd. Vår bön är att överheten, beslutsfattare människor i alla grupper av olika slag ska komma fram till gemensamt beslut om att kalla på honom som hela tiden står med utsträckta händer och säger "Kom till mig så ska jag ge er ro." Jesus är svaret för vår värld i dag.

Beslutsfattare inom regering och kommuner, utlys en nationell bön till Gud i vårt nödläge. Jag lovar att det är den starkaste maktfaktor vi någonsin kan få erfara. Det finns hjälp för vårt land och för varje liten människa.

När nöden griper tag om oss så händer något underbart med våra hjärtan. Vi blir mer tillgängliga för varandra, ser inte i första hand till våra olikheter, utan helt plötsligt ser behovet av varandra. I nöden när allt hopp ser ut att gå om intet då ropar de flesta på Gud.

I dag vet vi och ser och hör överallt rop om hjälp, ur den kris som hela världen drabbas av. Man gör så gott man kan för att upprätthålla lugn.

Kära medmänniskor, jag kan inte vara tyst med det jag vet. Gud hör bön.

Jag som skriver är en medmänniska i Sverige. Många gånger har jag tackat min Gud för att jag fick födas i Sverige.

Maj Monczak

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare