Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Radio Gävleborg utesluter de äldre

Jag lyssnade på Radio Gävleborg men nu har en annan kanal rattats in. "Gå in på sociala medier och säg vad du tycker". Jag tycker inte om sociala medier. Har använt mig av dem tidigare men de är fördummande och avslutat den bekantskapen.

Jag brukar därför skriva till Radio Gävleborg men får ingen återkoppling. Vi alla som betalar skatt är vi helt bortglömda? Många använder inte sociala medier utan kanske vill kommentera ändå. För övrigt är nu det bara en radio för yngre. En framtoning som man inte borde ha när det är skattefinansierat.

Såg en gång en rubrik där man kallade Radio Gävleborg för Radio Ankeborg och jag är benägen att hålla med. Hastigheten när man pratar är så snabb att en auktionsutropare kommer på efterkälken. Radio Gävleborg borde inte få vara en "folkets radio".

Bibbi

Svar direkt: Hej Bibbi!

Du har flera möjligheter att komma med synpunkter till oss på P4 Gävleborg: Telefon, telefonsvarare och SMS (vilka vi nästan uteslutande ger som alternativ när vi efterlyser synpunkter i radio), mejl, sociala medier och så klart blir vi glada när någon tar chansen att skicka ett vykort eller ett brev.

Vi vill att du som gävleborgare är med och engagerar dig i det vi gör och vi tycker att vi undanröjt eventuella svårigheter att nå oss.

Jag personligen svarar på alla telefonsamtal, samtliga mejl som når mig och detsamma gäller det som kommer via post om kontaktuppgifter är med. Sen kan det självfallet vara så att en och annan synpunkt kan falla mellan de berömda stolarna och det framgår inte vilken kanal du använt dig av för att höra av dig till oss.

Kontakta gärna mig direkt om du har synpunkter – jag lovar att ge dig ett svar!

Mvh

Kerstin Carlsson

kanalchef P4 Gävleborg

070/5087006, kerstin.carlsson@sr.se

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare