Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skäms, vuxna människor som skriver så elakt om oss studenter

Jag måste bara säga att jag skäms över mänskligheten när jag går in på sociala medier eller läser andra insändare om studenten i tidningen.

Vuxna människor sitter och skriver elaka kommentarer riktade till oss studenter. Har ni hört talas om empati? Varje år har vi fått se studenter som springer ut, åker flak och firar att de är färdiga med skolan.

Vi har hållit uppe vår motivation i skolan genom att säga till oss själva att vi har studenten att se fram emot. En riktig utspark ut i vuxenvärlden. Den ena efter den andra saken ställs in, hur kan ni inte ha empati och förstå att vi blir ledsna och vill lösa detta på andra sätt?

Hur kan ni som är vuxna människor sitta och skriva så som ni gör på internet? Skäms ni inte? Det räcker alltså inte med att vi inte får en normal studenten, vi ska alltså även så fort vi öppnar sociala medier få läsa alla dumma kommenterar om oss studenter.

Vem har sagt att vi inte respekterar pandemin och restriktionerna? Vad grundar ni era påhopp på, att vi är ledsna över att just våran studenten blir inställd?

Jag har alltid blivit lärd att inte skriva eller säga saker om jag inte har något snällt att säga. Vad får er att tro att vi behöver och vill läsa era elaka kommentarer om oss och vår student när vi redan är ledsna över hur den blir?

Spara er den tiden att sitta och skriva dessa kommentarer när det varken är vi eller ni som beslutar hur denna dagen blir. Sluta kommentera onödiga och otrevliga saker, ni är vuxna människor.

Avgångselev år 2020

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare