Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skulle inte fågellivet skadas – vad är det för struntprat?

Replik till Therese Metz och Inger Schörling, MP: Ja, vi vet vad ni tycker. Nog är det märkligt att ett ni som parti som knappt kom i riksdagen ska få vara dominerande i sådana här viktiga frågor som att förstöra vår miljö bara föra att ni är emot kärnkraft. Orsaken till att ingen vill bygga nya kärnkraftverk är på att ni politiker har gjort allt för göra det omöjligt att få lönsamhet.

Nu till det ni skriver om att fågellivet troligtvis inte kommer att skadas. Vad är det för struntprat? Ni skriver även att dessa betongklumpar troligen blir bra för fisken. Vad har ni för belägg för dessa påståenden?

Ni vet inget vad som händer med till exempel om det blir kinesiska ägare som tar över och när det skrotdags. Kineserna kommer att säga vi är störst och ni är minst. Ni får ta reda på eländet. Ni har ju inte tagit reda på vilken som tar över byggande och ägandet.

En fråga står kvar: Varför inte bygga dessa utanför Tysklands eller Polens kust eftersom ni skriver att Europa behöver el?

Anders Sandin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare