Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snart är det skolstart i Åbyggeby skola

Jag undrar när planeringen av cykelbanan i Norra Åbyggeby ska påbörjas, den som skulle vara klar till skolstarten nu i augusti.

Eftersom vi markägare ej blivit budad för utlåtande angående cykelbanans markanvändning, då förutsätter jag att planeringen av cykelbanan har lagts på framtiden, då pratar vi om år 2030 som allting annat i ytterområdena.

Jag har även läst insändarna från Norra Åbyggeby om vatten och avlopp, ni som är intresserad  ska läsa Planering För Gävle Växa, där står det att vattnet beräknas räcka till cirka 2030 för utbyggnad av Gävles tätort med sextusen bostäder. Så vatten och avlopp till N Åbyggeby kan ni tidigast räkna med 2035 när vattnet kommer ifrån Älvkarleby som ska vidare till Hamrångebygden och det förutsätter att Ostkustbanan är riven så att de kan lägga vattenledning i banvallen.

Bertil Thalèn

ordförande för N Åbyggeby skifteslag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare