Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ta bussen själv nästa gång i stället för att gnälla på ungdomarna

Svar till "Besökare som behöver parkera": Du anser att ungdomar med mopedbilar och A-traktorer inte borde få parkera i Stigslunds centrum eftersom de är så många och tar upp alla P-platser.

Alla dessa ungdomar har i dag ett körkort som de har kämpat hårt för att få. Bilarna de har, har föräldrarna kämpat hårt för att kunna betala. Ska de inte få användning för det bara för att de är för många?

Alla dessa ungdomar kan reglerna utmärkt och vet att parkeringen endast är två timmar, och därför byter de parkeringsplats efter två timmar som alla andra måste göra.

Stigslunds skola har byggt en ny stor parkeringsplats där ena sidan är reserverad för personal med tydliga skyltar men parkerar ungdomarna på den andra sidan där skyltarna endast visar P, så får de skäll av vaktmästaren samt annan personal på skolan.

Ungdomarna är motarbetade av många men tänk på att det är de som kommer att ta hand om dig när du blir gammal. Ta bussen själv nästa gång!

En som kan reglerna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare