Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ta en titt på hur det privata bussbolaget sköter sin trafik

Andreas Eriksson på X-trafik, du svarade inte på min fråga om var extra bussarna var förra lördagen. Du säger att ni inte hade någon möjlighet att sätta in några extra bussar.

Varför inte det? Det kan ju knappast ha kommit som en överraskning att Mia Skäringer skulle uppträda på Göransson Arena. Jag tror att ni inte bryr er om oss resenärer därför tycker jag att ni ska ta exempel av hur Wallners bussbolag sköter sin busstrafik.

Visa av förra helgens bravader med X-trafik anlitade vi dem i stället när vi skulle på Winnerbäck. För 130 kronor som jag glatt betalade trots att jag har årskort på X-trafik blev vi körda direkt till Göransson Arena och 30 minuter efter spelningen gick bussen till Gävle-.

Allt gick mycket smidigt och dessutom med trevliga chaufförer som önskade oss trevlig kväll både på dit och tillbaka resan!

Fortfarande förbannad bussresenär med årskort

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare