Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ta ert eget ansvar, personalbristen måste andra lösa

Svar till "USK hemtjänsten Hamrånge": Tråkigt läge ni har i Hamrånge hemtjänst. Er planering borde, som sagt, vara en annan. Kontinuiteten bör prioriteras och kontaktmannaskapet.

Att det saknas personal förstår jag när alla går till alla, men det jag inte alls kan förstå är hur er chef kan bryta mot restriktionerna genom att låta er komma och jobba med halsont. Lika illa är att skylla på chefen.

Vi alla vet att vi ska stanna hemma vid minsta symtom. Att gå till jobbet med halsont är att bryta mot restriktionerna och riskera andra människors hälsa och liv. Det kan man inte skylla på någon annan. Ni vet själva vad som gäller. Ta ert eget ansvar! Ni är inga offer. Personalbristen måste andra lösa.

I framtiden borde ni satsa på att lära av andra orters hemtjänst och organisera om ert arbetssätt. Det hade kunnat hjälpa er i dag. Lycka till.

Hemtjänsten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare