Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tacka era partier för att Sverigedemokraterna växer

Annons

Läste en insändare av Å.A. om Sverigedemokraternas partiprogram. Personen som skrev insändaren kallade SD:s partiprogram för att inte vara demokratiskt. Men frågan är ju varför Sverigedemokraterna höjs till skyarna och snart är största partiet.

Detta kan ni som inte röstar på SD tacka era partier för. Då de andra partierna gör allt för att frysa ut Sverigedemokraterna och mobba en fjärdedel av svenska folket så koncentrerar SD sig på att driva politiska frågor.

Så om ni nu anklagar Sverigedemokraternas partiprogram för att vara utan demokrati så undrar jag hur dom andra partierna ser på demokrati som låter Sveriges näst största parti stå utanför.

Sverigedemokraterna kommer åka i åttor runt de andra partierna inom sinom tid, detta på grund av att man vågar säga det nästan alla tycker men som dom flesta inte vågar säga.

Sverigedemokraterna växer och ni andra tappar vilket jag är glad för.

F.D. sosse som bytt parti

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare