Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tänk till innan ni ansluter till hatdrevet mot skolbeslutet i Sandviken

Ja, då var det stora skolbråket i Sandviken avklarat för den här gången och politikerna anklagas högljutt för att inte tänka på barnens bästa när de flyttade högstadieklasserna. Det som det inte pratats lika högt om är att politikerna också måste tänka på de yngre barnens bästa. Mellanstadiebarnen som nu slipper flytta upp på högstadiet ett år för tidigt och de minsta barnen i förskoleklass som inte behöver hamna i baracker eller bli utan ett fungerande fritids.

Tyvärr är det så att de flesta i dag direkt låter sig dras med i hatfulla trådar på facebook med friserade halvsanningar och ibland helt felaktiga fakta eller rena lögner utan att själva kontrollera hur det ligger till.

Vuxna människor, både föräldrar och samma gamla kommun-och politikerhatare, sitter och vräker ur sig hat, förolämpningar och personangrepp helt ohämmat i olika facebook-grupper.

Och ni föräldrar som dras med borde verkligen skämmas! Vad är ni för förebilder för era barn? Det är ju ni som gör skolövergången svårare än nödvändigt för era barn.

Tyvärr är det ibland omöjligt att tillmötesgå alla och den här gången fick de äldre barnen stå tillbaka till förmån för de yngre.

Trött

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare