Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Till och med en supporter klagar på att det skrivs för mycket om Brynäs!

Annons

Nu går skam på torra land, till och med en Brynässupporter klagar på att det skrivs för mycket om stadens stolthet. Det var en tid, inte alltför länge sen, som Gävle hade tre lag i högsta serien, förmodligen en av anledningarna till stadsdelsnamnet Brynäs.

Gävle Godtemplare var under många år nummer ett. Nu är det så att Pix, Läkerol, Gefleortens mejeri och nästan Gevalia har lämnar staden.

Vad finns kvar? Jo ett Brynäs som i år satsar på jämlikhet med ett slagkraftigt damlag, så skriv GD skriv. Snarare saknar jag den gamla goda utvärderingen av varje spelares insats som förekom i betygsform tidigare, något jag tycker läsarna är värda. Så återgå till tidigare vanor GD.

Vi har i andra idrotter blivit passerade. Se på Sandviken som är bättre än Gefle IF i fotboll, både på :dam- och herrsidan. Sandviken har ett världslag i bandy även här satsning på damlag.

Inte undra på att många Gävlebor frågar sig "Va f-n får jag för pengarna?". Jo, ett av Sveriges bästa ishockeylag, kanske två om damlaget infriar förväntningarna. Så skriv GD, skriv för bövelen.

Zakrajo Topelio

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare