Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tjänstemän som Adolfsson ska inte vara ute med privata åsikter i sociala medier

Annons

Johan Adolfsson, tidigare kommunikationschef i Gävle, kan inte förstå att när han skriver på Facebook som en privatperson så uppfattas det ändå att han uttrycker åsikter som kommunikationschef. Han skrev nämligen om SD och att tycker att de som röstar på detta parti är "dumma i huvudet".

Naturligtvis så misstycker SD som parti att han uttrycker sej negativt om deras väljare, Johan Adolfsson ska ju vara den som delvis säljer in kommunen till alla oavsett partifärg.

Man kan bara undra vem som egentligen är dum i huvudet om man inte begriper att allt han skriver på Facebook kommer att synas i sömmarna. Varför måste han överhuvudtaget skriva sin åsikter på Facebook? Politiker och offentligt anställda tjänstemän ska inte vara ute med sina "privata åsikter" på sociala medier. De är alltid politiker eller tjänstemän i folks ögon.

Johan Adolfsson får väldigt bra betalt för att inte ta tjänsten i Trelleborg (18 månadslöner). Vi får väl bara hoppas att han inte återvänder till Gävle kommun.

Lennart Palm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare