Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Trappan i Stigslund kan ni ta bort, den är bara irriterande för oss

Annons

Jag har bråkat länge nu om den lilla trappan vid Stigslundsskolan och parkeringen vi Tallåsvägen 22. Den kanske hade ett syfte när den blev till, men det har den inte längre. Nu är den bara en källa till irritation för oss hyresgäster.

Elever som använder den som genomgång ner till butiken och som slänger påsar och burkar på väg tillbaka. Elever som parkerar sina mopeder intill trappen och står och gasar så att asfalten sprutar.

Det borde aldrig ha blivit bostäder här, det är feltänkt från början. När jag flyttade till Stigslund 1960, var det här en länga för butiker och andra verksamheter. Det borde ha stannat där.

När jag pratar med Gavlegårdarna om att stänga trappan, säger man att man ska prata med dem som är här och jobbar. Men snälla nån, de bor inte här. Prata med oss hyresgäster, det är oss det berör.

En annan gång skyllde man på allemansrätten! Då börjar jag undra vad man har för kunskaper på Gavlegårdarna. Men när det nu är som det är, gör nånting bra för oss hyresgäster. För det är väl oss ni är till för? Eller har jag missförstått det hela?

Som ovan

Svar direkt: Hej!

Tack för dina synpunkter. Tyvärr har vi inga planer på att ta bort den trappa som har funnits på platsen i flera decennier.

Hälsar vänligen

Niclas Lind

förvaltningschef Gavlegårdarna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare