Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tro mig, ni kommer att råka ut för värre besvikelser än en inställd student

Några kanske tror (och hoppas) att problemen med corona snart är över men så är inte fallet.

Det pratas om att i Stockholm har man kanske nu nått en platå samtidigt som man anar att övriga Sverige inte är där än. Det innebär att sannolikheten är stor att man i städer som Gävle fortfarande har en bit kvar till denna ”platå”.

I ett sånt läge finns det inte utrymme för några extravaganser även om man slutar i gymnasiet.

Tro mig studenter, ni kommer att råka ut för större besvikelser under livet än ett studentavslut utan stora festligheter. Samtidigt så kommer ni även att få uppleva många olika glädjeämnen.

Även om det var 50 år sedan för min del så tror jag inte att dagens studenter beter sig så annorlunda mot för hur vi gjorde då. Jag skulle kunna satsa en kvarting vodka på att studenterna firar på snarlikt sätt nu som då och det vet väl alla att när vinet (spriten) går in, går vettet ut.

Vill ni verkligen riskera att ni kan vara orsaken till att epidemin får ett ökat förlopp? Är det inte en mindre eftergift att minska på riskerna när man kan ana hur följderna kan bli? Många kommer att vara tacksamma för att även ni följer råden.

Rogero

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare