Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Utvisningen kan och ska utföras

Artikel 26 av 39
Gävleimamen inlåst i förvar
Visa alla artiklar

Annons

Imamen Abo Raad ska enligt Migrationsverkets beslut utvisas. "Utvisningen går inte att genomföra" säger advokat Alparslan Tugel, och hänvisar till att "Imamen kan riskera att råka väldigt illa ut" i Irak.

Vem i hela friden bryr sig om detta, om han råkar illa ut i Irak eller någon annanstans i världen? Dock borde det väl finnas flera likasinnade i hemlandet som kan bistå med skydd när han väl är på plats.

Vi lever i en demokrati i Sverige. Demokratins grundvärderingar prövas nu och missbrukas av människor som inte har något i Sverige att göra och som aldrig ska tillåtas slå rot i det svenska samhället.

Vi har utvisat oskyldiga barn till förhållanden i Afghanistan där risken att råka illa ut förmodligen är betydligt högre än för denne religiösa ledare. Utvisningen ska och kan utföras.

Konkret!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare