Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Vad var det jag sa om skolmaten?

Annons

Varför blir jag inte förvånad när jag hör och läser om Sodexo, det var ju inte så oväntat. Det var inte så mycket bättre förut heller men eftersom det fanns kompetens, engagemang och arbetsmoral så löste personalen det mesta själv utan inblandning från chefer. Det gick liksom bättre då!

Det har funnits ett motstånd i många år med att personal trivs på sina arbetsplatser, att grupper trivs tillsammans och har ett bra samarbete. Nej målet har varit att rotera personal eller helst att de ska byta arbetsplats för att man inte ska stagnera. Spelar det någon roll om du värmer mat på Stigslund eller Sätra? Eller är det viktiga att elever och skolpersonal känner sig trygga med den personal som känner elever och då främst dem som har speciella behov?

Varför har inte sommaren ägnats åt att lära upp dessa människor hur man beställer och så vidare? Vallback har egen tillagning så det var väl ändå en miss från dem som inte hade beställt sina potatisbullar själv.

Dags att tänka om, gör om och gör rätt. Kämpa på ni personal ute på skolorna, jag vet att ni gör så gott ni kan med de förutsättningar ni har.

BF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare